Simbolična marka pogodila u metu

Na velike vrućine koje nosi sa sobom mediteranska klima i ljeto u Trebinju teško pada masna hrana. Izgleda da je vo sa ražnja koji je pojeden u Zagori dan pred sjednicu na skupu vladajuće koalicije najteže pao šefu kluba odbornika “SNSD” i generalnom sekretaru te partije Luki Petroviću.

Od početka je sjednica krenula burno i uz niske udarce i vrijeđanja. Petrović se nije mogao kontrolisati, pa je kao pravi Brđanin pokazao svoje manire.

“Crveno, crveno, crveno, crveno je boja ljubavi. . . “

Kada je na red došla tema reflektora i FK “Leotara”, tada se i odbornik Luka Petrović sjetio svojih početaka, FK “Leotara”, ali i konvertibilne marke. Ko je tu bio “žena”, a ko “ljubavnica” otkrivalo se u daljoj raspravi.

Dok je krajnje srcecijepajuće pričao o svojoj ljubavi prema FK “Leotaru” prečesto se vraćao na “jednu konvertibilnu marku”.

“Niko od opozicije nije nikad dao ni jednu marku.”, “Što nikada niste dali ni jednu konvertibilnu marku?”, “Jesta li ikada dali ijednu konvertibilnu marku?”, “Da ste jednu marku dali…” – bili su to pokušaji manipulacije od strane Luke Petrovića, iako sam postavio prosto pitanje – “Zašto se duguju dvije plate igračima i premija od 1000KM”?

Marku, pa marku, ponavljao je u svakoj rečenici, pa sam odlučio da ustanem i simbolično dam 1KM predsjedniku fudbalskog kluba koji je takođe bio na sjednici.

Koliko je marka bila efikasna, najbolje govori činjenica da je njegova Herceg TV odmah krenula u spinovanje kako se ja tobože sprdam sa sportistima.

Ako ne računamo onaj novac koji je iznesen iz kluba ili preko kluba “otišao u vjetar”, barem za tu jednu marku sam više doprinio od Luke Petrovića ako računamo davanja “iz svog džepa”.

Ipak, plašim se da će od sada već čuvene marke barem 30 feninga “otići u vjetar” ili na razne “volijade”.

Večeras FK “Leotar” startuje u novoj sezoni Premijer lige, gdje gostuje ekipi “Željezničara”, a igračima želim svu sreću uz nadu da ćemo večeras slaviti prve bodove!

Raspravu sa sjednice možete pogledati na OVOM LINKU.

Đorđe Vučinić

Published by djvucinic

Pisac, kolumnista, disident, student Pravnog fakulteta u Novom Sadu i najmlađi odbornik u istoriji Skupštine grada Trebinja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: