Zahvaljujući sportskom direktoru, FK “Leotar” u nastavku sezone bez jednog od najboljih?!

Leotar se sprema za gostovanje u Tuzli u potrazi za novim bodovima za opstanak u Premijer ligi BiH, gdje će odmjeriti snage sa Slobodom.

Stanje na tabeli ali i na terenu, zahvaljujući prije svega dobroj atmosferi u svlačionici, govori da bi trebinjska ekipa mogla uspjeti u zacrtanom cilju.

Poznato je da je novac najveći problem kluba, te da je praktično tradicija ovoga kluba da igračima kasne (ili uopšte ne dolaze) plate i premije.

Iako se igrači na terenu dobro nose sa protivnicima, te je sve izvijesnije da će trebinjski tim ostati u Premijer ligi i naredne sezone, situacija u klubu nije tako sjajna, isključivo zaslugama uprave kluba.

Ponovo je blokiran račun FK “Leotara”, a prethodnu platu igrači su dobili samo u pola iznosa.

Ono što zabrinjava sve navijače jeste to da u Tuzli nema u startnih jedanaest, ali ni na klupi novog golmana Puletića.

Nikakva povreda niti kartoni nisu razlog tome, već vjerovali ili ne – Željko Radović, sportski direktor FK “Leotara”.

Pored problema sa platom i premijama, igračima koji dolaze sa strane redovno kasni i novac za stanarine, pa se sami moraju “snalaziti” za kiriju.

Kap koja je prelila čašu jeste burno reagovanje Radovića na molbu Dušana Puletića , inače najstarijeg prvotimca, da se higijensko stanje u svlačionici popravi.

Željko Radović mu je poručio da, ako mu se ne sviđa stanje u svlačionici (koju je golman sa saigračima i očistio), može da ide iz kluba.

Postavlja se pitanje koliko WC-ova radi u svlačionici, te u kakvom je stanju klima uređaj?

Za obroke igrača u restoranu “Market 99” izdvaja se 18KM dnevno po igraču, a ako uporedimo cijene iz tog restorana i pokušamo rasporediti na tri obroka, pravo je čudo igra momaka sa “Polica”.

Koliko će klub izgubiti odlaskom Puletića, koji se nije pojavio na posljednjim treninzima, vrijeme će kazati, ali bi sasvim sigurno to bio veći gubitak nego odlazak Radovića i slične ekipe “fudbalskih stručnjaka”.

Fudbalerima želim svu sreću u pohodu na nove bodove, a siguran sam da će ostaviti srce na terenu!

Đorđe Vučinić

Published by djvucinic

Pisac, kolumnista, disident, student Pravnog fakulteta u Novom Sadu i najmlađi odbornik u istoriji Skupštine grada Trebinja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: