Ipak kupujemo ulaznice, gradonačelnik ovoga puta nije bio bez karte

Na polufinale trebinjske olimpijade u malom fudbalu gradonačelnik Trebinja gospodin Mirko Ćurić ušao je bez ulaznice, pa sam došao spreman na finale između Hrupjela i Gorice, te kupio jednu viška za gradonačelnika.

Ovo je samo jedan banalan gest kojim sam htio poručiti gradonačelniku da svi moramo biti jednaki i da znamo svaki korak. Ne mislim da je JU Trebinje-Sport mnogo oštećena za ulaznicu od 2KM, ali svejedno im moramo poručiti da im pratimo svaki korak pa i onaj najbanalniji.

S obzirom da me je bivši gradonačelnik i njegov kum “prozvao” na prethodnoj sjednici da ne kupujem ulaznice za sportska dešavanja (!?), ovom “akcijom” htjedoh pokazati da njihove gnusne laži neće proći tek tako.

Gradonačelniku sam prišao dajući mu kartu uz riječi da ovoga puta neće biti bez karte. Gradonačelnik je večeras došao spreman, da li što su se dijelile prestižne nagrade – televizori ili zbog publike koja je negodovala prošlog puta, te smo razmijenili karte, ali ni Mikova ipak nije bila dobitna, tako da je televizor otišao u druge ruke.

Šalu na stranu, svi moramo biti jednaki, pa i u ovako prostim stvarima, a ovo je bila samo poruka da im znamo i pratimo svaki, pa i onaj najsitniji.

Za pravdu i red, do konačne pobjede!

Đorđe Vučinić

Published by djvucinic

Pisac, kolumnista, disident, student Pravnog fakulteta u Novom Sadu i najmlađi odbornik u istoriji Skupštine grada Trebinja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: