ZANIMLJIVO IZNENAĐENJE: SNSD poziva da se glasa za Đorđa Vučinića i Listu za pravdu i red

Da ipak vode kampanju, pokazala je sinoćna akcija SNSD-ovih aktivista koji su svoju verziju “Glasa komune” ostavljali ispod brisača i u poštanskim sandučićima.

Volio bih znati ko je genijalni kreator sjajne ideje, jer sam dužan da se zahvalim.

Naime, SNSD je plasirao spin u kojem su određeni kandidati sa liste označeni, za koje bi navodno trebalo glasati, a sve je, kako specijalno izdanje “Glasa komune” kaže, prema instrukcijama Nebojše Vukanovića.

Označeni su kandidati pod rednim brojevima: 2, 3, 5, 10, 18 i 19

S obzirom da nisam nikome do sada rekao da glasa za mene, besplatna promocija svakako dobro dođe. Biće mi drago da se u mom slučaju “Vukanova želja” stvarno i ispuni, jer bih u tom slučaju “prošao”.

Volio bih da mi se jave kreatori spiska, jer sam stvarno dužan barem piće!

Javno obećavam da, ako se javi, ima i ručak od Liste za pravdu i red, a nekako ćemo se već skrpiti makar za karađorđevu i malo salate, s obzirom da nijedna marka nije otišla u kupovinu “sigurih glasova”, bilborde i svijetleće reklame.

Koliko nam je bitna “međusobna bitka” za mandate, dovoljno govore i naši promotivni plakati koji ne sadrže redne brojeve pojedinaca, već samo liste, a to je simbolični broj 1.

Važno je da prođe ideja, koju će, ukoliko je građani prepoznaju i izaberu, neko od nas i sprovesti u djelo.

Priznaću da je cijela lista s oduševljenjem dočekala da se napokon SNSD probudi iz zimskog sna, jer je pomalo bilo dosadno. Ni Ronaldu se ne igra u kupu protiv drugoligaša.

Red je nagraditi za trud, a jasno je da nakon nekolike asfaltirane ulice i otključane Brekane nije bilo lako probuditi uspavane i letargične.

Možda je ovo zagrijavanje pred TV duele na koje su, nakon ko zna koliko puta, pozvani visoki zvaničnici trebinjskog SNSD-a. Evo, pozvaću ih i ja, kao najmlađi član Liste za pravdu i red. Bilo kada, bilo ko i bilo gdje.

Ovom prilikom pozivam i sve ljude da izađu na izbore. Da glasaju, kako vladika Dimitrije juče u Nevesinju reče, po svojoj savjesti.

Svako će po sebi i svojim idealima pronaći sebi blisku opciju. Logično je da će se kriminalac poistovijetiti sa kriminalom i glasati za kriminal, pošten čovjek naći sebi bliskog, a budala glasati za 100KM.

Nemojte glasati za rođačke opcije i obećavanje posla. Ako je vaša opcija neko od rodbine samo zato što ste krvno vezani, preskočite tu opciju. Da se poslovi tako dobijaju, onda ne bi na hiljade ljudi bilo u redu za čekanje istog, od izbora do izbora.

Ne dozvolite da bilo ko manipuliše vama. Ne stavljajte svoj život nekome u ruke.

Budite slobodni i izaberite ono što je najbolje za naš grad. Ono što treba ostati i vašoj djeci.

Pamet u glavu, olovku u ruku. Glasanje je anonimno. Razbijmo strah.

Zahvalni kandidat,

Đorđe Vučinić

P.S. : Hvala još jednom SNSD-u koji je u našoj listi prepoznao pravog i ljutog protivnika i uz sve to što nas besplatno i na najbolji mogući način reklamira.

Published by djvucinic

Pisac, kolumnista, disident, student Pravnog fakulteta u Novom Sadu i najmlađi odbornik u istoriji Skupštine grada Trebinja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: